Hoi allemaal!

Mijn naam is Daphne en ik schrijf voor Gedragswijs.nl, dé plek voor ouders die op zoek zijn naar advies over opvoeding en het gedrag van kinderen. Zelf ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog en heb ik veel ervaring met het werken met kinderen en hun ouders

Mijn passie voor orthopedagogiek

Bij Gedragswijs.nl geloven we dat opvoeden en het begrijpen van het gedrag van je kind veel gemakkelijker kan zijn als je de juiste kennis hebt. We bieden daarom uitgebreide informatie over verschillende onderwerpen zoals psychologie, het vinden van passende hulp, opvoeding en hoe je het beste om kunt gaan met bepaalde gedragsproblemen.

Maar we willen ook niet te serieus zijn! Opvoeden kan soms behoorlijk chaotisch zijn, dus we willen dat onze website een leuke, spontane en interactieve plek is waar ouders zich op hun gemak voelen. We bieden praktische tips, leuke activiteiten om thuis te doen en interessante artikelen over alles wat te maken heeft met het gedrag van kinderen.

We zijn er trots op dat we een website hebben gecreëerd die ouders kunnen vertrouwen en waar ze terecht kunnen voor betrouwbare informatie. Of je nu een ouder bent die op zoek is naar antwoorden op specifieke vragen, of gewoon wat meer wilt weten over psychologie voor kinderen, bij Gedragswijs.nl ben je welkom!

Bedankt voor het bezoeken van onze website en we hopen dat we je kunnen helpen bij het opvoeden van jouw kinderen op een manier die voor jou en jouw gezin werkt.

Liefs,

van Gedragswijs.nl

daphne gedragswijs

Daphne
Orthopedagoog
Register Psycholoog Kind- en Jeugd i.o.

Over ons

Emiel

Website beheerder & internet expert

Al heel wat jaren ervaring op het gebied wat alles wat met internet & websites te maken heeft, beheert Emiel de website & schrijft hij (samen met Daphne) stukken over mediawijsheid.

Daphne

Orthopedagoog & registerpsycholoog NIP/Kind en Jeugd i.o.

Opgeleid als orthopedagoog en schrijft graag over gedragsproblematiek bij kinderen & jeugd. Daarnaast is zij werkzaam in een praktijk waar ze kinderen diagnosticeert & behandeld

Scroll naar boven